Skip to content
Kopen Hockeydirect Hockeybroek Online Hockeydirect Hockeybroek Kopen Hockeybroek Hockeydirect Online Online Hockeybroek Hockeydirect Hockeybroek Online Kopen Kopen qIq76
Groen Originals Trainingsbroek Adidas Trainingsbroek Wehkamp Adidas Wehkamp Groen Originals

Wehkamp Trainingsbroek Originals Adidas Wehkamp Groen Originals Groen Adidas Trainingsbroek FqCxAw8U

/Uitlaat / katalysator vervangen in Grootebroek, Lutjebroek en Bovenkarpel
Meski Koszulka Adidas Cw1202 Shirt Desportivo T Originals twP1qwzAfUitlaat / katalysator vervangen in Grootebroek, Lutjebroek en BovenkarpelKasjmier Creme Couture Trui By Roze Met Gevlochten Zacht De Hals A4Rvnx2018-12-08T15:13:49+01:00

Uitlaat of katalysator aan vervanging toe?

Laat een defecte uitlaat of katalysator met of zonder roetfilter vervangen bij Autoservice Peerdeman. Niet alleen voor uw eigen veiligheid en rijcomfort, maar ook voor uw omgeving. En, om uw auto APK goedgekeurd te krijgen, moet de uitlaat of katalysator in goede staat zijn.

Beperkte levensduur

Een uitlaat heeft een beperkte levensduur. Niet verwonderlijk voor een onderdeel dat dagelijks bloot staat aan grote temperatuurverschillen, vocht en trillingen. Bovendien raakt de katalysator na verloop van tijd verstopt en verliest zijn werking. Gevolg: de motor gaat in de noodloop. Uw auto gaat niet harder dan ca. 50 km.

Functie van de uitlaatWehkamp Groen Adidas Groen Wehkamp Adidas Originals Originals Trainingsbroek Trainingsbroek

De uitlaat of katalysator voorkomt geluidshinder door het lawaai van de motor te dempen. Hij verbetert de prestaties van de motor door de juiste tegendruk te bieden en vermindert de milieubelasting door via een chemische reactie schadelijke stoffen in onschadelijke om te zetten.

Om deze taken naar behoren te kunnen vervullen is het belangrijk dat het uitlaatsysteem nauwkeurig volgens fabrieksspecificaties is samengesteld.

Zekere keus, ook voor de uitlaat

Voor een katalysator en/of roetfilter kunt u kiezen tussen Retro (ruil) of een nieuwe van originele fabriekskwaliteit.
Als u een uitlaat bij Autoservice Peerdeman laat monteren weet u voor 100% zeker dat deze uitlaat aan alle voorwaarden voldoet om optimaal te functioneren.

Grey Red Colorblock Adidas Tee Logo Trefoil White S27533 T Mens wdXWYW7URq
Groen Trainingsbroek Adidas Adidas Groen Wehkamp Originals Originals Trainingsbroek Wehkamp

Vraag of afspraak over de uitlaat?

Bel 0228-514156

Veel gestelde vragen over de uitlaat

Zonder uitlaatdempers (knalpotten) in het uitlaatsysteem van de motor is er een ‘open’ verbinding tussen motor en de buitenlucht. Dat geeft een enorme herrie. Daarom heeft een uitlaat twee uitlaatdempers, de middendemper en de einddemper. Allebei hebben ze tot taak om het geluid van de motor te dempen. Ook een katalysator werkt, zij het zonder opzet, als demper.
Voor alle gangbare auto’s kunnen wij een uitlaat leveren. Ook voor minder voorkomende modellen kunnen wij vaak een uitlaat leveren, echter is de leveringstijd in die gevallen wat langer. Uitlaten die we snel kunnen plaatsen zijn voor o.a. de merken Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Waarom gaat een uitlaat kapot?

Trainingsbroek Wehkamp Wehkamp Groen Originals Originals Adidas Adidas Trainingsbroek Groen
Het leven van een uitlaat is niet de gemakkelijkste. Door vocht en ‘s winters is de uitlaat gevoelig voor corrosie (roest) en temperatuurverschillen. Als de roest doorzet neemt het motorvermogen af en krijgt u herrie. Schadelijke uitlaatgassen kunnen de auto binnendringen… niet fijn. Zeker ook niet voor uw gezondheid. Het milieu wordt zwaarder belast en vaak stijgt ook het brandstofverbruik. Op dat moment is het verstandig om uw uitlaat te vervangen.Kopen Kersttrui Online Foute Grote Collectie Kersttruien p0qnvH5dO

Video over de uitlaat

Trainingsbroek Adidas Wehkamp Groen Originals Trainingsbroek Adidas Originals Groen Wehkamp

Betaalbare tarieven

Bij Autoservice Peerdeman in Grootebroek betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

D D D D D D D 7qtxqSXw1

Haal- en brengservice

Autoservice Peerdeman in Grootebroek houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelenMens Men's Amazon Corelli At Polo Sleeve Shirt L Short Klein Calvin vqwCx15n

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Autoservice Peerdeman in Grootebroek is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.

Be Skateschoen Bruin Sb Nba Nike Zoom wP6vqnX Trainingsbroek Grey Originals Medium Adidas Ucpv63 Kinderen ZwBtfqKWS
error: Beschermde content!