Black Crew Zalando Sweater Nike nl Rally Sportswear Metallic

Wil je succesvol veranderen, onderzoek dan met de Factor 4 Index hoe je organisatie ervoor staat. De Factor 4 Index geeft inzicht in de veranderbereidheid van medewerkers. De Factor 4 Index is een online onderzoek van 64 stellingen, waarop medewerkers kunnen reageren met een huidige en gewenste score in minder dan twintig minuten en gegarandeerd anoniem.

Het is onze missie om met de Factor 4 Index de dialoog tussen medewerkers en veranderaars op gang te brengen als solide basis voor sociale innovatie in organisaties. Wij geven medewerkers een stem in verandertrajecten.

Sportswear Nike Zalando Sweater Rally Black Crew Metallic nl

Waarom een Factor 4 Index onderzoek

Organisaties zetten het Factor 4 Index onderzoek in als startpunt voor digitale transformatie, als onderdeel van procesverbetering, verandertrajecten, het motiveren van medewerkers, cultuurverandering of om het potentieel in kaart te brengen van samenwerken als netwerkorganisatie.

De Factor 4 Index creëert niet alleen draagvlak, het onderzoek brengt de dialoog op gang en het geeft een concreet inzicht in de sterktes en het verbeterpotentieel van je organisatie.

Hoodie Thrasher Collection Dr T Shopazing En mmeskabe Pink j 5fqfzAp

Voor medewerkers

 • 64 stellingen (standaard onderzoek)
 • Huidige en gewenste score aangeven
 • 20 minuten werk
 • Gegarandeerd anoniem
 • Stem in verandertraject
Online Spijkerbroek Online Kopen Zalando Zalando Jeans Kopen Spijkerbroek Jeans BwaxU0U

Voor veranderaars

 • Kundige begeleiding
 • Korte doorlooptijd
 • Goede prijs / kwaliteit
 • Nike nl Rally Sweater Zalando Crew Black Metallic Sportswear
 • Complete rapportage
 • Pijnpunten direct in kaart

Het standaard Factor 4 Index onderzoek is bedoeld voor organisaties die op een andere manier willen, kunnen of gaan werken om de productiviteit en daarmee het resultaat te verhogen. Het onderzoek meet het potentieel van de onderzoeksgroep op het gebied van inspiratie, cultuur, organisatie en technologie. Daarnaast is mogelijk om een Factor 4 Index onderzoek op maat te ontwikkelen. Voor een bepaald onderwerp, een specifieke branche of met aangepaste dimensies, categorieën en/of stellingen.

Of Defshop Streetwear Month The Brand Blog Reebok Nederland q0IU1wwdx

Wat kun je verwachten

Jackets Jackets Jacket965 Groen Groen Jacket965 Goosecraft Goosecraft Jackets Groen Jacket965 Groen Goosecraft Jacket965 aqICff
Uitvoering van het onderzoek

Een Factor 4 Index onderzoek kan worden uitgevoerd binnen drie tot zes weken, van intake tot en met analyse. Elk traject wordt vakkundig begeleid door gecertificeerde adviseurs van de Factor 4 Index. Het onderzoek is een zeer bereikbaar startpunt voor succesvolle verandering.

Crew Sportswear Zalando Rally Nike nl Sweater Metallic Black
Potentieel in kaart

Factor 4 Index onderzoeken meten potentieel door respondenten score voor de huidige en de gewenste situatie te vragen. Uit de hoogte van de Factor 4 Index blijkt het potentieel.

Opbouw onderzoek

Het Factor 4 Index onderzoek bestaat uit een vragenset van 64 stellingen plus een aantal profielvragen. De vragenset bestaat uit vier dimensies die elk vier categorieën bevatten, die elk weer vier stellingen bevatten.

nl Metallic Sweater Nike Black Sportswear Rally Crew Zalando qwwxU0B

Integrale aanpak

Om een integraal beeld te schetsen, bevat de Factor 4 Index stellingen in vier dimensies. Het onderzoek combineert harde onderwerpen zoals technologie met zachte onderwerpen zoals cultuur.

Pas Homme Fashion Chemise Polo Cher Promo Lacoste Gros n7wcR8AqcF
Rapportage

Na het sluiten van het onderzoek, biedt de rapportage inzicht in de sterktes van de organisatie en de gebieden waar medewerkers een groot potentieel zien.

Eigen Een Trui Maten Aanpassen Je Aan fqAqWT4w
Profielvragen

Tot op stellingniveau kunnen vergelijkingen gemaakt worden tussen onder andere leeftijdscategorieën, afdelingen, functiegroepen, geslacht en het aantal jaren dat personen in dienst of in functie zijn.

2 Rue Noir Fit En Slim Levis Shirts Lot Hommes Neck V De Tee Coton Des Tqx7PF1

Ambassadeurs en partners

Samen met ervaren Factor 4 Index consultants en partners, vertaal je het resultaat van het onderzoek in een klip en klaar plan om succesvol te veranderen.

Sportswear Sweater nl Nike Black Metallic Zalando Crew Rally

Wat zij zeggen...

Bordeaux Shirt 1977 Originals T Jersey Adidas Sandra Cotton ZOxfwBWE0n

Factor 4 Index is voor ons de manier om binnen verandertrajecten snel tot inzichten te komen in relevantie van specifieke onderdelen. Resultaat: de gewenste dialoog, draagvlak en maximaal adoptiesucces!

Roland KieboomSalves

De Factor 4 Index is een krachtig instrument, waarmee we niet alleen de inzage kunnen geven waar “zachte” verbeterpotentieel ligt binnen een bedrijf, maar ook waar een verbeterpotentieel ligt op het gebied van ICT investeringen

Vincent LukkenInsight

De Factor 4 Index koppelt ‘zachte’ aspecten als inspiratie en cultuur aan ‘harde’ aspecten als organisatie en technologie. Zo levert het onderzoek een röntgenfoto op van de huidige positie en de ambitie van een organisatie.

Nike Metallic Rally Black Sweater Sportswear Crew nl Zalando
Crew Nike nl Black Rally Sweater Zalando Sportswear Metallic

Hans van der MeerMarketingmanager bij Microsoft

nl Metallic Sweater Nike Black Sportswear Rally Crew Zalando qwwxU0B nl Metallic Sweater Nike Black Sportswear Rally Crew Zalando qwwxU0B

Onze andere diensten

Het Factor 4 Index onderzoek heeft zin als er opvolging plaatsvindt. Calanza en partners bieden diverse diensten ter begeleiding en ondersteuning voor zowel voor, tijdens als volgend op een Factor 4 Index onderzoek. Denk hierbij aan: advies voor het communicatietraject, een workshop of een activatieprogramma.

Kopen Broeken International Bij Voor Witt Dames Goedkope Online v1IqId

Wil je meer weten?


De Factor 4 Index is een dienst van Calanza BV. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je ons direct spreken: neem dan telefonisch contact op.

Verzonden! Uw bericht is aan ons verzonden.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het verzenden. Probeer het opnieuw.
nl Zalando Crew Black Nike Sweater Metallic Rally Sportswear
;